Ærø Kunstforening

Majbritt Drud, figurer

 
 
 
 
 
Mit navn er Majbritt Drud. Jeg er gift med øens bedste mand, som også er Ærøs eneste låsesmed. Vi er begge radiografer på Ærøskøbing Sygehus.
I februar 2007 var jeg med min datter i skole. Maria læser til pædagog. En hel dag havde de et fag, som hedder værksted. Jeg prøvede at støbe i sand med sølv og tin. Her mødte jeg mine små lermænd. Man kan godt sige, at de kom til mig, og mine fingre førte dem ud i livet.
Samme sommer kom  jeg med på Ærøs Kunstforenings udstilling ”Kunst på Havnen” i Ærøskøbing. Det var en fantastisk oplevelse, fordi jeg slet ikke havde regnet med, at andre end mig selv - og selvfølgelig min tålmodige mand - kunne li’ dem. Folk gik smilende rundt, og de købte!
Jeg var igen på udstilling i Marstal sidst på sommeren.
Jeg kunne dog ikke glemme det at støbe, så jeg drog til Odense på støbekursus hos Jens Galschiøt . Det var helt fantastisk. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at lave dem i bronze også. Jeg har også lavet dem i keramik.
Jeg laver også bestillingsarbejde, hvis folk skal ha’ noget specielt. Jeg får noget at vide om den person, som skal modtage skulpturen, og så går jeg i gang.
Se mere på www.druddesign.dk
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Website og seo: ZeroB